DETAILED NOTES ON پمپ وکیوم

Detailed Notes on پمپ وکیوم

Detailed Notes on پمپ وکیوم

Blog Article

در پمپ های دیافراگمی هیچ گونه نشتی وجود ندارد زیرا که این پمپ ها فاقد آبند مکانیکی هستند. این عدم نشت در این پمپ ها یکی از مزیت های آنها می باشد.

توجه کنید که به علت تولید آلاینده باید از پمپ وکیوم رینگ روغن در فضای باز استفاده کنید.

مهم ترین قسمت یک سیستم وکیوم، پمپ خلا یا پمپ وکیوم آن است.

توجه داشته باشید که هر نوع پمپ خلاء آبی در گردش دارای ویژگی‌ها و کاربردهای خاص خود است و بسته به نیاز و محیط کاربرد، ممکن است انتخاب شود.

پمپ خلاء تک ‌مرحله‌ای نسبت به دو مرحله‌ای فشار کاری کمتری داشته و خلاء کمتری ایجاد می‌کند.

پمپ وکیوم رینگ روغن همیشه باید روغن داشته باشد و در صورت کم بودن سطح روغن و یا عدم وجود روغن در محفظه آن، پمپ خلاء رینگ روغن خیلی زود خراب می‌شود.

در واقع وظیفه ایجاد خلاء در این پمپ‌ها توسط آب تأمین می‌شود و قبل از شروع به کار وکیوم پمپ، باید داخل محفظه پمپ خلاء آب در گردش باشد.

کاربردهاي گسترده خلأ، در نهایت منجر به ساخت فشار get more info سنج های متنوعي شد که به شکل ساده تر و کامل تر بتوانند نيازهاي كاربران را برطرف كنند.

اگر به طور خلاصه بخواهیم به شما بگوییم که در چه جاهایی می توان از پمپ وکیوم استفاده کرد می توان گفت در همه جاها می توان از این پمپ ها استفاده کرد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عملکرد یک پمپ وکیوم یا پمپ خلاء، یک هماهنگی پیچیده از اختلاف فشار است. کار با ایجاد اختلاف فشار بین محفظه داخلی و محیط خارجی شروع می‌شود. این واریانس فشار، نیروی مقاومت ناپذیری بر مولکول‌های گاز وارد می‌کند و آن‌ها را وادار به مهاجرت از محفظه به پمپ می‌کند.

اگرچه رسیدن به فشار صفر مطلق در عمل امکان پذیر نیست، اما پمپ وکیوم امکان رسیدن به فشار های بسیار پایین، مابین صفر مطلق و اتمسفر را فراهم می کند.

به عبارت دیگر فرآیند مکش (ایجاد فشار منفی) در یک محیط یا محفظه، فرآیند وکیوم یا خلاء نامیده می شود.

پمپ های وکیوم از لحاظ فشار عملیاتی می توانند در گروه پمپ های وکیوم اولیه (پمپ خلاء پشتیبان) یا پمپ های وکیوم ثانویه (پمپ خلاء تقویت کننده) قرار بگیرند.

Report this page